Società Agricola Gibadda
unu progettu de radiscis antigas
Torrai
a Dommu
Nasciri in sa idda de Arbus qusta azienda de sidea e sognu de Luigi grand appassionau be biu e ristorarori po decinas deannus. Cresciu in su settori de sa ristorazioi a venezia e in giru in meras pattis de su mundu,ma sempri cun sidea de pottai is suas esperienzias a domo sua. Ua bella di’sa storia inghizzara in su 2014 su sognu sazienda inghizzara a pigai forma cun sacchistu de sa prima bingia bezza e uantra azza de cuccuru po prantai un binza noba, de ingui inghizzara sa istoria.
Prexiau po sa novidadi e cun sa gana de sci cosas nobas du potanta cun tottu sa forza a si apricai a sa vida de campagna,a scoberri is arrichesas de sa terra de tottus is varias fruttas.
Abellu abellu su prugghjettu sighiri cun mera trabballu de Luigi e Patricia po pori donai ua empronta personali po su trabballu fattu. De sa chirca de s’abba a su recuperu de sa binza betza tottu is cosas portant s’empronta de chini d’ari realizàda.
S’annu e tottu sa prima bInnenna de àghina sarda, Monica, Bovale e Barbera, binzas de costumànzas àntigas chi arregorant vida de sos Sardos, at ischidu preservare zelosamente finas a dies d’oe,
Sa volontade de Luigi et de trasmitti in su biu s’amori po sa sardegna e po su biu.