Search

Torrai

a Dommu

Società Agricola Gibadda
unu progettu de radiscis antigas

Nasciri in sa idda de Arbus qusta azienda de sidea e sognu de Luigi grand appassionau be biu e ristorarori po decinas deannus. Cresciu in su settori de sa ristorazioi a venezia e in giru in meras pattis de su mundu,ma sempri cun sidea de pottai is suas esperienzias a domo sua. Ua bella di’sa storia inghizzara in su 2014 su sognu sazienda inghizzara a pigai forma cun sacchistu de sa prima bingia bezza e uantra azza de cuccuru po prantai un binza noba, de ingui inghizzara sa istoria.

Prexiau po sa novidadi e cun sa gana de sci cosas nobas du potanta cun tottu sa forza a si apricai a sa vida de campagna,a scoberri is arrichesas de sa terra de tottus is varias fruttas.

Abellu abellu su  prugghjettu sighiri  cun mera trabballu de Luigi e Patricia  po pori donai ua empronta personali po su trabballu fattu. De sa chirca de s’abba a su recuperu de sa binza betza tottu is cosas portant s’empronta de chini d’ari realizàda.

S’annu e tottu sa prima bInnenna de àghina sarda, Monica, Bovale e Barbera, binzas de costumànzas  àntigas chi arregorant vida de sos Sardos,  at ischidu preservare zelosamente finas a dies d’oe,

Sa volontade de Luigi et de trasmitti in su biu s’amori po sa sardegna e po su biu.